2n premi internacional certamen de música Vila d’Altea

04-12-2011

El jurat internacional presidit pel músic suís Felix Hauswirth i els valencians José Luis García del Bust i Juan Enrique Canet Todolí van atorgar un segon premi a la S. M. La Unió de Quart de Poblet que va sumar 423 punts. El guardó va ser entregat pel Sr. Subdelegat del Govern a Alacant, José Pérez Grau.

La segona i última sessió del Certamen, que en categoria Simfònica contempla la participació d’agrupacions amb un màxim de 135 músics, es va iniciar a les 17.00 hores després de les tradicionals cercaviles que protagonitzen totes les bandes en l’esplanada del Palau Altea.

En esta Secció Simfònica, l’obra obligada ha sigut Altea en el rècord, del compositor alteano Jaime Fco. Ripoll Martins. La S. M. La Unió de Quart de Poblet, sota la direcció de Gaspar Sánchis Castillo, ha interpretat com a obra lliure Tirant el blant de Ramón Pastor. La S. M. Unió Musical de Llíria, que dirigix Enrique Artiga Francés, ha interpretat la Simfonia núm. 1 Kaprekar, de Martínez Gallec.

La Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense ha tancat el Certamen amb la seua interpretació. L’entitat musical ha realitzat un homenatge a l’aniversari del Castell de l’Olla, espectacle pire-musical d’especial interés turístic a Altea, amb la interpretació de l’obra Castell de l’Olla, composta per Bernardo Adam Ferrero com a encàrrec del mateix.

Es posa així el punt final a la gran festa de la música bandística, amb la celebració de la 40 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila d’Altea”, organitzat per la Societat Filharmònica Alteanense, enguany davall el lema “Alteans, arts i lletres”. Un esdeveniment musical de projecció internacional que ha reunit durant dos dies a 700 dels millors músics d’Espanya.

Newsletter

Últimos Posts

Concierto Santa Cecilia 2022

Banda Sinfónica
Quique Montesinos, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 19 Noviembre (2022)
· 20:00 horas

Concierto Santa Cecilia 2021

Banda Sinfónica
Jero Castelló, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 22 Noviembre (2021)
· 20:00 horas

Señorito Lasol – Intercambios

Banda Sinfónica
Pascual Piqueras, director


· Plaza Biblioteca Enric Valor (Quart)
· Viernes 10 Septiembre (2021)
· 22:00 horas

Concierto Santa Cecilia

Banda Sinfónica
Francisco Mengual, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 21 Noviembre (2020)
· 20:00 horas