LA UNIÓ ENCANTA AL PÚBLIC DEL PALAU

La Unió de Quart torna a entusiasmar al públic amb la interpretació de l’obra Hispània del compositor alacantí Oscar Navarro.

la unio al palau

Ahir dissabte 7 de març La Unió va actuar en el Palau de la música de València convidats per l’Associació de Música Jove de Benimaclet, amb motiu de la celebració d’un festival de bandes per a commemorar el 20 aniversari de l’associació.

El programa començava amb l’Obertura Frenètica de Biel Oliver Torres, una peça arriscada i vertiginosa seguida de l’obra Hispània d’Oscar Navarro. Per a interpretar esta última anàvem acompanyats pel Conservatori Professional de Dansa de València. Una altra vegada vam gaudir moltíssim interpretant esta obra al costat dels ballarins i esta vegada vam poder comptar també amb la magistral interpretació de guitarra a càrrec del virtuós guitarrista de flamenc Ricardo Bustamante.

I una altra vegada més, vam fer gaudir a un públic que ens ho va demostrar dedicant-nos una llarga i sonora ovació en finalitzar l’obra.

Ens encanta interpretar bona música i fer-ho en companya de grans professionals, com el nostre director ahir Daniel Abad Casanova. No ens cansarem d’agrair-li la seua ajuda i suport durant aquests mesos. I ahir a més vam tenir la sort de poder fer-ho en un dels llocs mes emblemàtics per als músics valencians.

VIU LA MUSICA, VINE A LA UNIÓ

Newsletter

Últimos Posts

Concierto Santa Cecilia 2022

Banda Sinfónica
Quique Montesinos, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 19 Noviembre (2022)
· 20:00 horas

Concierto Santa Cecilia 2021

Banda Sinfónica
Jero Castelló, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 22 Noviembre (2021)
· 20:00 horas

Señorito Lasol – Intercambios

Banda Sinfónica
Pascual Piqueras, director


· Plaza Biblioteca Enric Valor (Quart)
· Viernes 10 Septiembre (2021)
· 22:00 horas

Concierto Santa Cecilia

Banda Sinfónica
Francisco Mengual, director


· Auditori Molí de Vila (Quart)
· Sábado 21 Noviembre (2020)
· 20:00 horas